Back
Inapoi
Close
PopUp
Cel mai bun tarif garantat și servicii avantajoase atunci când rezervați cu noi.
Rezerva
PopUp
Acasa | Servicii

Care sunt serviciile de care

beneficiezi pe cameră?

Camerele duble deluxe au vedere la mare, sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice, acces la internet wireless gratuit, TV LCD, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, telefon, cosmetice hoteliere.

Cele Senior Suite au vedere la mare, terase spatioase, 2 bai mari (una in dormitor, alta in living) cu dus si cada, canapea in living și dressing in dormitor, pe lângă ceea ce găsiți în camerele duble.

Senior Sky Suite au vedere la mare, terase spatioase, 2 bai mari (una la dormitor, alta la living) cu dus si cada, canapea in living și dressing in dormitor, sunt situate la etajul 9 cu vedere la statiune, pe lângă ceea ce găsiți în camerele duble. 

Care sunt facilitățile și celălalte

servicii ale Hotelului Opera?

Oferim clienților noștri:

  • Acces Wi-Fi gratuit în toate camerele și zonele din împrejurime.
  • Loc de relaxare si activități: piscină în aer liber, plajă privată, aproape de plajă și cluburile de noapte.
  • Restaurant Luna: bar, restaurant și gustări cu specific internațional și mediteraneean.
  • Servicii și facilități: de concierge, curățenie zilnică, depozitare bagaje, loc pentru fumat, receptie 24h din 24h, seif in camera și servicii spalatorie.
  • Pentru familii: loc de joacă pentru cei mici și camere pentru familii.
  • Deplasare în zonă: închiriere auto, parcare auto gratuita, parcare cu valet, acces ușor pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, serviciu de transfer tip shuttle, transfer hotel aeroport și comunicare cu personalul nostru în română sau engleză.
Imprejurimi si activitati de vacanta

Hotel Opera **** Mamaia Nord este un hotel modern construit pe malul mării, la câțiva pași de zona cluburilor .Hotel Opera pune la dispoziția turiștilor, pe lângă spațiile de cazare, numeroase alte facilități menite să asigure o vacanță relaxantă - plajă privată, piscină, băruri și restaurant.

Alte servicii suplimentare oferite de Hotel Opera

Restaurantul Luna, a fost conceput ca o oază de intimitate și confort. Decorul plin de culoare, ambianța plină de farmec dar și mesele savuroase sunt tot atâtea motive pentru a poposi la restaurantul Luna.

Meniul este alcătuit din cele mai fine și sofisticate ingrediente. Aici găsiți o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice și estetice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experință în domeniul gastronomiei. Personalul nostru vă va întâmpina întodeauna cu profesionalism și o servire care poate mulțumi orice client. Vă așteptăm fie pentru o cină romantică, o ieșire cu prietenii sau o ocazie specială din viața ta (nuntă, botez, etc.).

Sala de conferinta a Hotelului Opera este locul ideal pentru evenimente memorabile la malul mării, evenimente corporate, oficiale, comerciale sau private. Dispune de echipamente profesionale si de o terasă spațioasă, cu vedere la mare. Asigurăm pachete de meniuri și băuturi de tip bufet, cocktail, finger food sau cu tematică culinară, personalizate și adaptate în funcție de specificul fiecărui eveniment și de opțiunile organizatorilor. Pauzele de cafea sunt un prilej de relaxare și socializare cu ceilalți participanți într-un cadru unic pe terasa sălii de conferință de unde putem admira panorama spectaculoasă a mării.