Mamaia Nord, str. Lotus, nr. 14, Constanta, Romania

Social
   

Senior Suite

Cele 2 Senior Suite creează pentru dumneavoastră spaţiul ideal de cazare în timpul unei călătorii de afaceri, dar şi o atmosferă relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent pentru familiile cu copii, cât şi pentru cuplurile de toate vârstele.

Suitele au vedere frontală la mare, beneficiază de terase vaste, complet mobilate, iar intimitatea este completată de prezenţa plantelor exotice.

Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorului, dotată cu cabină de duș, uscător de păr, iar cea de-a doua situată în living, construită din sticlă și marmură verde-marin. Aceasta este dotată cu o cadă spațioasă, o veritabilă oaza de relaxare.

Tur Virtual

Camera este dotată cu living cu canapea, o elegantă comodă ce încorporează barul, lampadare elegante și finisaje de cea mai înaltă calitate, TV LCD, sistem de acces în cameră pe bază de cartele magnetice, high-speed internet wireless, instalație de climatizare și seif. Dormitorul dispune de un pat king-size, o comodă spațioasă cu o oglindă elegantă și un dressing generos.