Mamaia Nord, str. Lotus, nr. 14, Constanta, Romania

Social
   

Opera Beach

Ziua de vacanță o puteți începe cu o baie relaxantă în piscina hotelului nostru, urmată de un mic dejun relaxant pe terasa restaurantului în timp ce răsfoiți ziarul sau o revistă.

Odată ce ai ieșit de pe terasa restaurantului, privirea îți este încântată de un spațiu special amenajat, cu o piscină elegantă, dotată cu un mobilier modern unde vă puteți bucura de soare. Personalul nostru va avea grijă să vă satisfacă și cele mai mici doleanțe, iar relaxarea va fi completată de cocktail-urile speciale oferite de barul nostru.

Odată ce veți părăsi zona piscinei, veți păși direct pe nisipul fin al plajei private din fața hotelului unde vă așteaptă șezlongurile și umbrelele, ingredientele perfecte pentru o vacanță perfectă.

Marea Neagra pe intreaga ei intindere este mascata in nuante de la albastru inchis spre deschis, verde si ajunge in unele zone la turcoaz. Puteti observa valurile care se suprapun unul peste altul, mascand malul cu o culoare transparenta. Razele soarelui se topesc in mare creand un peisaj divin.