Back
Inapoi
Close
PopUp
Cel mai bun tarif garantat și servicii avantajoase atunci când rezervați cu noi.
Rezerva
PopUp
Acasa | Camere | Sky Senior Suite
Sky Senior Suite

Sky Senior Suite au vedere la mare, terase spațioase, 2 băi mari (una la dormitor, alta la living) cu duș și cadă, canapea extensibila în living și pat matrimonial King size. Acestea sunt situate la etajul 9.

Livingul este dotat cu o canapea extensibila confortabilă, o comodă elegantă, care încorporează barul. Iluminatul se face cu lampadare de sticlă, minunat puse în valoare. Aveți acces la: TV LCD, sistem de acces în cameră pe bază de cartele magnetice, internet de mare viteză wireless, instalaţie climatizare și seif.

Dormitorul cu pat king-size vă pune la dispoziţie o comodă spaţioasă cu o oglindă elegantă şi un dressing generos. Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorului dotată cu o cadă spaţioasă construită din sticlă şi marmură verde-marin, iar cea de-a doua in living dotată cu o cabină de duş.

informatii rezervare

Check-in: de la ora 16:00.

Check Out: de la 12:00. 

 

Politicile de anulare şi de plată:

În avans, variază în funcţie de tipul de cazare. Vă rugăm să introduceţi datele şederii dvs. şi să verificaţi condiţiile camerei cerute de dumneavoastră.

 

Copii si patuturi:

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți. La Hotel Opera, copiii sunt considerați adulți începând cu vârsta de 10 ani. Pentru a vedea informațiile corecte despre prețuri și capacitate, vă rugăm să adăugați în căutare numărul de copii care vă însoțesc și vârstele acestora. Pentru copii intre 0-2 ani se poate oferi un pătuț la cerere, gratuit. Pentru copii mai mari de 10 ani se poate oferi un pat suplimentar la prețul de 50 euro pe noapte. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului. Numărul maxim de paturi şi pătuţuri suplimentare depinde de camera pe care o alegeţi. Vă rugăm verificaţi care este capacitatea maximă pentru camera selectată. Toate pătuțurile și paturile suplimentare sunt oferite în funcție de disponibilitate. 

 

Animalele de companie nu sunt acceptate. 

 

Carduri acceptate:

Visa, MasterCard si Maestro. Hotel Opera Mamaia acceptă aceste carduri și își rezervă dreptul de a bloca temporar o sumă anterior sosirii dumneavoastră.

facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
Vezi toate facilitatile