Back
Inapoi
Close
PopUp
Cel mai bun tarif garantat și servicii avantajoase atunci când rezervați cu noi.
Rezerva
PopUp
Acasa | Camere | Senior Suite
Senior Suite

Suitele au vedere frontală la mare, beneficiază de terase vaste complet mobilate, iar intimitatea este completată de prezenţa plantelor exotice.

Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorului, construită din sticlă şi marmură verde-marin dotată cu o cadă spaţioasă, o veritabilă oază de relaxare ,iar cea de-a doua este dotată cu cabină de duş, uscător de păr, situată în living.

Apartamentul elegant este dotat in living cu canapea extensibila, comodă, lampadare elegante şi finisaje de cea mai inaltă calitate, TV, LCD, sistem de acces în cameră pe bază de cartele magnetice, internet de mare viteză wireless, instalaţie de climatizare şi seif. Dormitorul dispune de un pat king-size, o comodă spaţioasă cu o oglindă elegantă şi un dressing generos.

informatii rezervare

Check-in: de la ora 16:00.

Check Out: de la 12:00. 

 

Politicile de anulare şi de plată:

În avans, variază în funcţie de tipul de cazare. Vă rugăm să introduceţi datele şederii dvs. şi să verificaţi condiţiile camerei cerute de dumneavoastră.

 

Copii si patuturi:

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți. La Hotel Opera, copiii sunt considerați adulți începând cu vârsta de 10 ani. Pentru a vedea informațiile corecte despre prețuri și capacitatea camerelor, vă rugăm să adăugați în căutare numărul de copii care vă însoțesc și vârstele acestora. Pentru copii intre 0-2 ani se poate oferi un pătuț la cerere, gratuit. Pentru copii mai mari de 10 ani se poate oferi un pat suplimentar la prețul de 50 euro pe noapte. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului. Numărul maxim de paturi şi pătuţuri suplimentare depinde de camera pe care o alegeţi. Vă rugăm verificaţi care este capacitatea maximă pentru camera selectată. Toate pătuțurile și paturile suplimentare sunt oferite în funcție de disponibilitate. 

 

Animalele de companie nu sunt acceptate. 

 

Carduri acceptate:

Visa, MasterCard si Maestro, carduri de vacanta . 

facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
Vezi toate facilitatile