Back
Inapoi
Close
PopUp
Cel mai bun tarif garantat și servicii avantajoase atunci când rezervați cu noi.
Rezerva
PopUp
Acasa | Camere | Camera deluxe cu vedere partiala la mare
Camera deluxe cu vedere partiala la mare

Camerele double Deluxe au vedere parțială la mare. Au o suprafață de 34 de metri pătrați. Atmosfera caldă a camerelor noastre este completată de sistemul de acces în cameră pe baza cartelelor magnetice, acces gratuit la high-speed intemet wireless în cameră, cât şi în toată incinta complexului, TV LCD, instalaţie climatizare, minibar, seif.

În baia dumneavoastră privată aveți: uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, cadă sau duş, si prosoape.

Ca facilităţile ale camerei beneficiate de: ​minibar, seif, telefon, aer condiţionat, balcon, birou, încălzire, canale prin cablu, mochetă, TV cu ecran plat, izolare fonică, uscător de haine, garderobă sau dulap, lenjerie de pat, etaje superioare accesibile cu liftul.

WiFi gratuit!

Politica referitoare la fumat: ​Fumatul nepermis.

Parcare: ​Gratuit! Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

informatii rezervare

Check-in: de la ora 16:00.

Check Out: de la 12:00. 

 

Politicile de anulare şi de plată:

În avans, variază în funcţie de tipul de cazare. Vă rugăm să introduceţi datele şederii dvs. şi să verificaţi condiţiile camerei cerute de dumneavoastră.

 

Copii si patuturi:

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți. La Hotel Opera, copiii sunt considerați adulți începând cu vârsta de 10 ani. Pentru a vedea informațiile corecte despre prețuri și capacitate, vă rugăm să adăugați în căutare numărul de copii care vă însoțesc și vârstele acestora. Pentru copii intre 0-2 ani se poate oferi un pătuț la cerere, gratuit. Pentru copii mai mari de 10 ani se poate oferi un pat suplimentar la prețul de 50 euro pe noapte. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului. Numărul maxim de paturi şi pătuţuri suplimentare depinde de camera pe care o alegeţi. Vă rugăm verificaţi care este capacitatea maximă pentru camera selectată. Toate pătuțurile și paturile suplimentare sunt oferite în funcție de disponibilitate. 

 

Animalele de companie nu sunt acceptate. 

 

Carduri acceptate:

Visa, MasterCard si Maestro. Hotel Opera Mamaia acceptă aceste carduri și își rezervă dreptul de a bloca temporar o sumă anterior sosirii dumneavoastră.

facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
facilitatile hotelului
Activitati
Servicii si facilitati hoteliere
Acces imediat la plaja
Restaurant, cafenea si bar
Transport si parcare
Intaliri si evenimente business
Terasa si zona de plaja privata
Vezi toate facilitatile